Photo Pearls

När jag fyllde 20 år så fick jag ett startkit av mamma på Photo Pearls. Jag har sett en tavla som en kompis har gjort tidigare och tycker att det blir himla charmigt. Nu älskar jag ju svartvitt så det var det jag fick. Trodde dock att det var endast pärlor i paketet, men nu när jag kollade efter så såg jag att det faktiskt fanns med allt man behöver. Jag kunde inte låta bli att börja direkt. :)

Jag använde en bild på min lilla tjej, min lilla älskade pudeltjej som gick bort för ungefär ett år sedan. Min tanke är att det ska bli en tavla av det som jag kan ha kvar länge som ett minne av henne. Detta var bilden som jag använde.

 Alice

Och såhär blev resultatet!

Alice

Nu ligger den på avkylning efter strykningen så sen ska den plattas till lite grann och ramas in. Nu ska Alice sitta på väggen här hos mig! :)

Kortmakeri.

Även om jag tycker att det är riktigt roligt och blir fint med Layouter i album, så blir det mest kort här hemma. Min fantasi får större spelrum då jag håller på med kort.

Idag har jag haft en liten pysselstund då jag är ensam. Det blev två kort som jag gjort efter att ha fått inspiration av min låtsasfaster Nina som brukar göra denna vikning på sina kort. Hade aldrig provat det förut, men jag gillar det.


Kort

Kort

Det tredje kortet gjorde jag till Kicki, min låtsasfaster, fast åt det andra hållet :)
Hon ställde upp och hjälpte mig när resan krånglade.

Kicki


Inspirerad

Nu har jag blivit totalt inspirerad efter att jag var på semester. När jag var i Malmköping beställde vi grejer från både Altheas Mix och från ett företag i England. Bl.a. massa blommor och bling, men även papper. Så nu är jag igång igen, kan man säga :) Som jag brukar vara efter att ha varit hos Nina. :)

Jag och Gabriell

Här är en LO som jag gjorde på mig och min syster. På stämpeln står det "Forever and always" och finns att köpa hos AltheasMix.


RSS 2.0